To Nye Bøker Futhark 2008
 
 

Den Levende Hjernen
som Endrer seg selv

av dr. Norman Doidge.

Hjernen er levende og endrer seg selv. Den er ikke en fiksert fastkablet datamaskin, men et levende vesen som endrer seg etter det som puttes inn i den. Du kan selv styre hvor effektiv hjernen din skal bli.Utrolige historier om pasienter som er blitt friske etter hjerneskader. Hvordan forstå angst og smerter. Hva skjer når et barn utvikler seg og hjernen vokser. Les om Michelle som er født med bare en hjernehalvdel, og hun fungerer.
Hva kan være årsaken til autisme, og hvordan behandle disse barna.
Bestselgende bok i Canada og USA.

372 sider. Pris 328. Mer detaljer om boken

Sunn Alderdom med Vitalitet og Velvære

av Suzanne Somers.

Intervju med 16 leger som har hoppet av karusellen med den vanlige medisinske tankegangen, der man kun bruker kjemiske medikamenter, uten å tenke på kroppens naturlige balanse. Dette er leger som har forstått bruken av bioidentiske hormoner for å holde kroppen ung og vital. De bruker også slik behandling selv og er levende bevis for at dette fungerer.
Alderdom er nedgang i de naturlige hormonene. Når de går ned, vil symptomer og tegn på aldring komme. Kan du holde hormonnivåene oppe ved bruk av bioidentiske hormoner vil du kunne glede deg over vitalitet og velvære i høy alder.
God råd om tilskudd av ulik art.

328 sider. Pris 318. Mer detaljer om boken...