Kontaktinformasjon
 
 

Futhark forlag kan kontaktes på E-postadressen leif.ims@gmail.com

Dr. Ims tar imot forespørsler om naturlige hormoner og behandlingsmuligheter. For medisinske spørsmål vennligst oppgi navn, fødselsdato og -nummer pluss adresse. Dr. Ims kan ikke svare uten disse opplysningene.

Dr. Ims vil etter avtale holde foredrag om bioidentiske hormoner for kvinner og menn om hvorfor det er så viktig å ha et godt og balansert nivå av de naturlige hormonene. For kvinner gjelder det både før og etter menopausen. For menn begynner problemene etter alder førti. En sunn alderdom er sterkt avhengig av gode hormonnivåer. Alderdom er nedgang i hormoner. Hvorfor ikke ha en vital og sunn alderdom med riktig mengde hormoner? Kontakt dr. Ims på leif.ims@gmail.com.

Bøkene gir en god innsikt i hormonenes fysiologi og gir også meget god informasjon om bruken av mineraler og vitaminer i tillegg.

Dr. Ims skrev i 1013 sin egen bok kalt Hormonbalanse med Naturlige Hormoner. Det er en lettfattelig oversikt over symptomer som kan oppstå ved ubalanse i hormonene. Den er skrevet for kvinner i Premenopausen og for kvinner i Menopausen. Det er også et kapittel for Menn og hvilke plager som kan skyldes menns hormonubalanse.